Salma har blitt tildelt tre gullstjerner i Superior Taste Awards 2018.

 

 

BØMLO: Det opplyser Bremnes Seashore i en pressemelding. Markedssjef Simon Nesse Økland legger ikke skjul på at han er stolt.

 

– Det er veldig få matvarer som oppnår toppresultat med tre stjerner, så dette har vi god grunn til å være stolte av. Dette henger for oss like høyt som en trestjerners utmerking i Michelin-guiden, sier han.

Det var tirsdag Salma mottok beste resultat i Superior Taste Awards. I pressemeldingen står det at vurderingen er gjort av en prestisjefylt jury av uavhengige kokker og sommelier (vinkelner) og er anerkjent internasjonalt som garantist for overlegen smak.

 

Bremnes Seashore skal nå styrke satsingen sin ved å installere et helt nyt opptaks- og bløggesystem som skal løfte kvaliteten på ferdigvaren ytterligere. Han forteller at Salma blir produsert av den aller beste råvaren i en prosess som er designet for å sikre optimal fiskevelferd og hygiene – og at det er et resultat av en årrekke med vesentlige investeringer i innovasjon og kunnskap.

 

– Dette styrker SALMA sin posisjon som det beste av kvalitet innenfor lakseprodukt og viser at en produksjon på god fiskevelferd, hygiene og bærekraft gir best resultat, sier Nesse Økland.

 

Original article here.