ΕΥΖηνΓια πέμπτη χρονιά στο "Θεόνη" το Superior Taste Award του iΤQi

16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας κατέχει πλέον το φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Γκούρα στα Άγραφα

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Θεόνη" έλαβε τα τρία Χρυσά Αστέρια του Superior Taste Award, για την ανώτερη και ξεχωριστή του γεύση, στον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας iTQi (International Taste & Quality Institute), τον κορυφαίο οργανισμό που αναδεικνύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

 

Το βραβείο αυτό αποτελεί τη 16η Διεθνή Διάκριση Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης για το Θεόνη και γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια τη Διοίκηση και όλη την οικογένεια της ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ.

 

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δηλώνει: «Αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε αδιάλειπτα για τη διατήρηση του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ  στα υψηλότερα διεθνή standards γεύσης και ποιότητας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα νερό υψηλής ποιοτικής αξίας, σύμμαχο στην καθημερινότητα για υγιεινή ζωή». 

 

Τα "iTQi Βραβεία Ανώτερης Γεύσης" απονέμονται από επιτροπή κριτών του οργανισμού που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, βραβευμένους με αστέρια Michelin, από 17 διαφορετικές χώρες και μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Οι κριτές δοκιμάζουν "τυφλά" κάθε προϊόν, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή και άλλα. 

 

Η νέα βράβευση iTQi έρχεται λίγες μέρες αφότου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη απέσπασε και το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Monde Selection 2018, στον ετήσιο διαγωνισμό του International Institute for Quality Selections, ανεβάζοντας σε συνολικά 16 τις διεθνείς διακρίσεις που έχει κατακτήσει. 

 

Το Θεόνη είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. 

 

Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

 

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισήλθε δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας.

 

Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

 

Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. 

 

Original article.